DISCOVERY WEEKEND

2 – 4 JUNY 2023

 

MAS GRAS

Callús – Barcelona

Estem emocionades i nerviosos de tornar a Touch&Play Barcelona. Aquesta és una crida per reconnectar o unir-te per primera vegada a una comunitat que segueix evolucionant.

El moviment Touch&Play té una rica història d’exploració mitjançant la descoberta i l’experiencialitat, la qual cosa evoca un sentit de tribu diversa a on les qualitats experimentals de joc en entorns consensuats ens ofereix un terreny ric per explorar i crear comunitat junts.

Les pràctiques i àrees d’exploració inclouen el contact improvisació, la pràctica somàtica, el consentiment encarnat, la dansa, les pràctiques de sanació, el joc de rols i cordes, dinàmiques de poder i sensacions, el moviment autèntic, la interpretació-testimoni; Sexualitat conscient, exploracions de gènere, queering la dansa, pràctiques basades en la natura, pràctiques espirituals i més.

Amb amor per aquest projecte i per l’esperit de co-creació, us fem extensiu aquesta oferta, tant si sou nouvinguts com si veniu amb la ment del principiant, i us donem la benvinguda a aquesta comunitat diversa de ballarin@s, exploradors somàtics i humans encarnats.

Es tracta d’una trobada sobre el joc, la vulnerabilitat i la construcció d’una comunitat rica en intel·ligència emocional, sensorial i eròtica.

RESERVA LA TEVA PLAÇA

OFRENES

Els caps de setmana Discovery Weekend estan plens d’ofertes inspiradores que formen la base del treball i la comunitat Touch&Play. En aquestes reunions més petites, la programació se centra en una únic itinerari creant un camp grupal fort i un viatge compartit profund. El nostre horari, tot i que està estructurat, té flexibilitat per adaptar-se a les necessitats i desitjos del grup. Els nostres facilitadors adaptaran l’ordre i el contingut de determinades ofertes per millorar l’experiència de la comunitat.

Comencem amb una immersió profunda del treball del Consentiment Encarnat conceptualitzat pel de Touch&Play, a on practicarem expressar els nostres desitjos i límits d’una manera eficaç.

Posteriorment les facilitadores principals oferiran una sèrie de tallers més breus per familiaritzar la gent amb els diferents sabors de T&P. Els vespres es dediquen a espais més oberts de joc i imporvisació. Per alimentar l’aspecte de co-creació de la trobada sol haver-hi un espais per tal que els membres de la comunitat de T&P puguin compartir les seves pròpies propostes durant un dels dies del retir.

El Touch&Play es centra en l’exploració del cos relacional i amb els anys ha anat desenvolupant un cos de treball idiosincràtic que crea una cultura de grup arrelada, inclusiva i curiosa. El nostre cos pràctic inclou: contact improv, sexualitat conscient, Kink, exploració de gènere i queerness, arts, rituals, tantra, treball de dol, joc primari, ecosexualitat, joc de cordes. , poliamor, Moviment Autèntic, joc de lluita i Arts expressives.

MOVE AND DANCE

EXPRESS AND CONNECT

COMMUNITY AND SOLO TIME

KINK & AUTHENTICITY

RITUAL & NATURE

Contenidor

En la base del nostre treball hi ha crear un contenidor centrat en el consentiment i els límits encarnats, la inclusió, el suport i el no judici radical. Volem conrear un sentit essencial de confiança perquè les exploracions es desenvolupin amb valentia.

Et donem una calorosa benvinguda, per venir com el teu jo complet, preciós i sense filtres.

Aquí, podem conrear un espai de celebració radical: eliminar les capes i les ferides de la vergonya i l’estigma, i recordar un sentit de llibertat, elecció, autenticitat i connexió profunda amb nosaltres mateixos, els uns amb els altres i amb la terra que ens acull.

Horari

*horari orientatiu

DIVENDRES

16h Arribada

Cercle d’obertura

Consent workshop

19:30h Sopar

21h Intro to CI & Music Jam

DISSABTE

8h Pràctica matutina

9h Esmorzar

10h Escalfament

Pràctiques d’Autenticitat i Somàtica

The Oracle

13.30h Dinar i descans

16h Sub-dom dances

Exploring kink

19:30 Sopar

21h T&P Fest

DIUMENGE

9h Esmorzar

10h Natura i embodiment

12h Cercle de tancament i recollida

13:30 Dinar i sobretaula

EQUIP

Els caps de setmana de descoberta són creats i organitzats per un petit equip de facilitador@s. Les facilitadores solen ser persones amb llarga trajectòria a la comunitat amb un coneixement íntim de la cultura i la praxi que formen les arrels del treball Touch&Play.

Les participants, un grup de ballarin@s, animadors, aprenents somàtics, fabricants de màgia espiritual, humans encarnats, submarinistes vulnerables i exploradores relacionals, també estan convidats a oferir propostes durant la trobada.

Fem una crida a aquesta comunitat, que s’expandeix per tots els racons, per reunir-se en una nova creació.
Rep una calorosa benvinguda a venir com el teu jo complet, bell i sense filtres.

DANIEL J. HAYES

Daniel Hayes és un metge, científic, emprenedor social i idealista pràctic. Ha estat jugant, ballant, meditant i conversant amb el Contact Improvisació durant més de 20 anys i compartint activament la seva curiositat, coneixements i dubtes durant els darrers 15 anys. Fundador del Touch&Play, projecte que explora els límits del contact improv tot convidant els nostres cossos (al)químics a la dansa. A través de la investigació artística i acadèmica, espera destacar el potencial del CI com a eina per crear connexions autèntiques amb un mateix i amb l’altre tot obrint-les al joc, la comunicació, el BDSM, la teràpia, l’educació, la sexualitat, la consciència somàtica i molt més.

TRINIDAD GARCÍA ESPINOSA

Barcelona 1976
activista/ creadora/ docent

Vinc del camp de la cultura, l’àmbit feminista performatiu d’anàlisi de discurs i crítica a les violències, dedicada a la formació i prevenció de les violencies sexistes a traves del moviment per la promoció i coeducació a las escoles e instituts en educació sexual afectiva. Igualment interesada al camp somátic, la performance, improvitsació, el postfeminisme i les polítiques de génere, identitats i prácticas sexuals i relacions no convencionals.

Treballa com a docent de contact improvisation regularment des del 2001 a Barcelona i en festivals com el  New Year Festival a Barcelona, ​​Dance Summer Festival, Freiburg Contact Festival, Madrid Contact Festival, Dance Here project, Xplore, entre d’altres.

Collaboration: Riki.

T&P global: Mara (Cynthia). Zinnda. Nick. Queralt Jorba (LIina).

ESPAI & ASPECTES PRÀCTICS

MAS GRAS és la masia centenària que ens acull amb el taló de les muntanyes de Montserrat de fons.

Casa

Espais comuns

Sala de dansa interior

Menjador

Kiwa i altres espais sagrats

Entorn

Bosc i natura

El poble de Callús queda a 10 minuts amb cotxe

Descansar

 Dormitoris compartits de 4 a 8 persones

Possibilitat d’acampar amb tenda o furgoneta

Nutrició

Àpats principalment vegetarians cuinats amb productes locals.

Aspectes pràctics

Principis

Llegeix els documents

Introduction to T&P

Community agreements

 

Com arribar

Mas Gras, Callús (Barcelona)

Indicacions de com arribar amb el cotxe aquí

Un cop et registres reps un correu electrònic que inclou una quadrícula per organitzar els viatges compartits.

Hora arribada i de clausura

Divendres de 16h

Diumenge a les 15h

Aportació econòmica

Reserva la teva plaça amb una paga i senyal no retornable.

Entrades reduïdes per les primeres 10 inscripcions.

Oferim un escalat de preus per diferents realitats econòmiques (dels quals es descomptarà la reserva de 150€)

Entrada standard – Preu total: 325€

Entrada abundant – Preu total: 400€

Entrada reduida subvencionada – Preu total: 275€.  Oferim  l’entrada reduida reservada per persones amb situacions econòmiques difícils. Per optar a l’entrada reduida cal que enviïs un correu a barcelona@touchandplay.org explicant el teu cas

Com em posiciono en l'escalat de preus?

How do I place myself on the sliding scale if there are different ticket price options?

We aim to both keep our prices accessible, while holding financial sustainability.

Please help us meet this balance by paying, with intuition and integrity, the highest price point you are able to afford.

We offer supported tickets by previous application because there are participants that are contributing a bit extra with their economic contribution.

Consider paying more on the scale if you:

-own the home you live in

-have investments, retirement accounts, or inherited money

-travel recreationally

-have access to family money and resources in times of need

-work part time by choice

-have a relatively high degree of earning power due to level of education (or gender and racial privilege, class background, etc.) Even if you are not currently exercising your earning power, I ask you to recognize this as a choice.

Consider paying less on the scale if you:

-are supporting children or have other dependents

-have significant debt

-have medical expenses not covered by insurance

-receive public assistance

-have immigration-related expenses

-are an elder with limited financial support

-are an unpaid community organizer

-are a returning citizen who has been denied work due to incarceration history

This sliding scale description was written by Hadassah Damien, founder of Ride Free Fearless Money

Idioma

Dependrà una mica de qui serem. Planejem facilitar el retir en català. Canviarem al castellà o anglès segons les necessitats del grup.

Com s'arriba a la masia?

Un cop completat el pagament reps un correu electrònic de confirmació que inclou un document per organitzar viatges compartits entre participants.

El camí per arribar a la masia és un camí de carro. Visita la web de Mas Gras per les direccions.

Què cal portar?

Una llanterna

Roba de màniga llarga (és útil per a ballar contact, pels mosquits, sol, fresqueta…).

Disfresses preferides.

Sabates per estar al bosc. Sabates per treure-les i posar-les 20 vegades al dia.

Protecció solar, repel·lent de mosquits, taps per a les orelles.

Genolleres opcional.

Tovallola (no cal portar llençols)

Cantimplora

Gormandaries o antull

Efectiu (caixer al poble)

Un llibre, una llibreta de notes, targetes de contacte, objectes artesanals fets per tu, joguines, instrument…

 

Com són els dormitoris?

Dormirem en habitacions d’entre 4 i 8 persones amb llits i lliteres. Les habitacions són simples i còmodes dins d’una masia rústica i centenària. Hi ha esplanades per acampar amb tenda o furgoneta.

Contact

Teacher’s application and work-exchange application closed

Questions related to registrations: registrations@touchandplay.org

General inquires: barcelona@touchandplay.org

DISCOVERY WEEKEND

BARCELONA

TOUCH&PLAY GLOBAL

 

Fundat el 2010, el primer esdeveniment Touch&Play va tenir lloc a Alemanya a partir d’una exploració de la química i les vores de Contact Improv.

Actualment, en el seu nucli, trobem explorar el “cos relacional” amb valors centrats en l’autenticitat, la inclusió, el joc, el consentiment encarnat i la tribu.

El primer Touch&Play a Barcelona va tenir lloc el 2011 i des de llavors s’ha anat expandint tornat de forma intermitent a Barcelona.

Busquem amb curiositat, joc i vulnerabilitat com desmuntar individualment i col·lectivament els sistemes de repressió que viuen en els nostres cossos, ments i esperits, teixint-nos en una connexió més profunda amb nosaltres mateixes, amb els altres i amb la natura. Dansa, kink, BDSM, somàtica, BMC, autèntic relating, NVC són algunes de les nostres influències a mesura que despertem la nostra intel·ligència emocional, somàtica i eròtica.

“Leave the relationships more beautiful than you found them.”

Discovery weekend

2 – 4 JUNY 2023

An intimate space to Dance & Play for the new and old alike!

I per a totes aquelles persones que en vulguin més…

Legal menu: Refund policy | Liability release | Image release | Community agreements | Welcome | Cookies | Privacy policy |  FAQ