Touch&Play Weekend 1-3 June, Cal Cases

Exploring authentic connections through our body

Join us for a weekend long exploration in dance, somatic consciousness and playful connection. Based on contact improvisation, DMT, somatic coaching, Psychodanza, BDSM and more. Together we will create a safe and stimulating space to follow your desires and find your edges in relation to yourself, others and the group. The Friday Afternoon and evening will be dedicated to build the group and agree on a common language around consent and limits. The Saturday morning we’ll use dance and different somatic patterns to open-up and connect with our emotions. That afternoon we will delve into a movement-based exploration of power and how this impacts us physically and socially. The Sunday morning will start out in the woods and then move inside to finish the weekend with an exquisite Liquid Love Experience (www.liquidlove.touchandplay.org). During the whole intensive we will be hosted at the beautiful intentional community of Cal Cases (1:15h from Barcelona by car) and will be fully catered by the community residents serving us local organic food and drink (http://calcases.info).

For more information please write to us at: contact@touchandplay.org or give us a buzz at +34-64402554 (DeeJay)

Costs: €115,- (Includes full room and board).

In case you would benefit of organising kidscare tell us we will try to make it possible.

To register please complete the following form

Facebook event

Touch&Play Cap de setmana del 1 al 3 de Juny a Cal Cases

Exploració de connexions autèntiques a través del cos

 

Uneix-te durant un cap de setmana a una exploració sensual a través de la dansa, la consciència somàtica i la connexió lúdica (basant-nos en el contact improvisació, el coaching somàtic, el BDSM i l’alquimia de tot plegat). Juntes crearem un espai segur i estimulant per seguir els teus desitjos i trobar els teus límits en relació amb tu mateix, amb els altres i amb el grup. El divendres a la tarda i vespre el dedicarem a arribar, construir el grup i obrir-nos a un llenguatge comú al voltant del consentiment i els límits. El dissabte al matí ens aproparem a la dansa i diversos patrons somàtics per donar espai a les nostres emocions. A la tarda aprofundirem en una exploració  del poder basada en la corporalitat i el moviment i com això ens afecta físicament i socialment. El matí del diumenge començarà al bosc i després es mourà a la sala, per acabar el cap de setmana amb una exquisida experiència de Liquid Love (www.liquidlove.touchandplay.org).

Durant tot el període ens allotjarà la bonica comunitat intencional de Cal Cases (1: 15h de Barcelona amb cotxe) i els integrants de la comunitat que ens oferirant menjar ecològica i local (http://calcases.info).

Per més informació escriviu-nos a contact@touchandplay.org o en cas de necessitat feu-nos una trucada al + 34-644028554 (DeeJay)

Aportació: 115€. El preu Inclou allotjament i tots els àpats.

Estem pensant d’organitzar el tema cangur dels nostres fills. En el cas que hi estiguéssis interessat/da comenta’ns-ho.

Per inscriure’s, completeu el següent formulari

Agraïm que ho compartiu amb els vostres contactes

Esdeveniment al Facebook

 

 

 

Friday 1 Jun

Saturday 2

Sunday 3

8 – 9:00

Despertar el cos

Despertar el cos

9 – 10:00

Esmorzar

Esmorzar

10 – 12:00

Psicodanza

Liquid Love or external activity

12 – 14:00

Somatic emotion patterns

Sharing, check out and clean up

14 – 15:00

Dinar

Dinar

16 – 18:00

Arribada 16:30 – 18:00

Power and cooperation

Chao

18 – 20:00

Intencions, pos I fantasies

20 – 21:00

Sopar

Sopar

22 – 0:00

Cuddle Puddle

T&P Fest